VEKİL ÜNAL’IN KOLTUĞUNUN ALTINDA NE VAR ?

VEKİL ÜNAL’IN KOLTUĞUNUN ALTINDA NE VAR ?
20.02.2020 15:29

YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA BULDUKLARINA DEĞİŞMEYEN VEKİL; CUMHUR ÜNAL

7’den 70’e herkesle ilgilenen vekil Ünal, Karabük il ve ilçelerinin adeta tomografisini çekercesine ilimizin uzun vadede çözümlenmesi gereken tüm sorunlarının raporu ve çözüm yolları koltuğunun altında, Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yaparak Karabük halkına vekillikte ustalık dönemini yaşatıyor.
Cumhur Ünal’ın son zamanlarda yaptığı çalışmalar tüm kesimlerin taktirini toplarken, Ak Parti içinde de büyük destek görüyor.
Vekil Ünal TBMM çalışmalarının yanı sıra, Karabük’ün sağlıktan eğitime, eğitimden ulaşıma kadar bir çok sorununu bakanlık nezdinde takip ediyor ve olumlu netice almadan işin peşini bırakmıyor.
Bunun en son örneği ise 5000 Evler Mahallesine yapılması planlanan hastane oldu. Vekil Ünal Sağlık Bakanlığında yaptığı görüşmeler neticesinde 5000 Evler Mahallesinin yıllardır beklediği hastane ihtiyacını giderebilmek için yaptığı çalışma başarılı sonuç verdi. Karabük Üniversite’nin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binası olarak yapılması planlanan ve inşaat çalışmaları devam eden binanın (Kadın Doğum ve Çocuk Hastahanesinin olduğu yer) Sağlık Bakanlığı ile görüşerek Hastahane olması için çalışmalar başlattı ve 5000 Evler Mahallesi ve bölgesi için önemli bir sağlık kompleksi kazandırma girişimi başarılı sonuç verdi.
Milletvekili Cumhur Ünal, yıllardır Ak Partide siyaset yapan herkesin sorunları ile yakından ilgilendiği gibi, eski küskünleri ve kırgınları da Partiye kazanmak için özel bir çaba sarf ediyor. Vekil Ünal, hem Parti tabanından hem de Karabüklü hemşehrilerinden büyük ilgi görüyor.




Bunun


Milletvekili

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.