Vali Fuat Gürel’den FLO Ayakkabı’ya “Teşekkür Belgesi”

Vali Fuat Gürel’den FLO Ayakkabı’ya “Teşekkür Belgesi”
12.01.2021 12:55

Vali Fuat Gürel, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ayakkabı bağışında bulunan FLO Ayakkabı’ya “Teşekkür Belgesi” verdi.

FLO Bölge Temsilcisi İhsan Topaloğlu’nu makamında kabul ederek “Teşekkür Belgesini” takdim eden Vali Fuat Gürel, “Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 bulaşıcı hastalığı ile mücadele edilen şu zor dönemde, birlik ve beraberlik ruhu ile dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlamış bulunmaktayız. FLO Mağazacılık ve Pazarlama AŞ. Firması tarafından gönderilen ürünler Valiliğimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır. Bu anlamlı katkılarınız ve desteğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”diye konuştu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette FLO Bölge Temsilcisi İhsan Topaloğlu’nun şahsına ve FLO Mağazacılık ve Pazarlama AŞ.’ye “Teşekkür Belgesini” takdim eden Vali Gürel, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.