Safranbolu’da 2. Mehmed Dönemi Başladı

Safranbolu’da 2. Mehmed Dönemi Başladı
16.05.2020 11:52

Bilindiği üzere, Ak Parti Karabük’te bazı İlçe Kongrelerini tamamlayarak 2023 vizyonu için İl genelinde büyük hedefler ve büyük değişimler için çalışmaya başlamıştı. Ancak Koronavirüs salgını nedeni ile bazı ilçelerin kongreleri tamamlanamamıştı. 

Karbükteki Koronavirüs mücadelesini yakından takip ederken, bir yandan da pandemiye rağmen teşkilatların yeniden yapılanmasına ciddi anlamda önem veren Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, 2023 vizyonu için genç ve dinamik bir yapılanma için çalışmalarına devam ediyor.

Bu anlamda Ak Parti Safranbolu Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Kadir Cefakar’ın Belediye Meclis Üyesi seçilmesi ve gençlik kolları başkanlığında ki yaş sınırını doldurması nedeni ile boşalan Gençlik Kolları Başkanlığına partinin kuruluşundan bu güne farklı görevlerde  bulunan, Safranbolu gençliğini ve Safranbolu’yu iyi tanıyan Mehmet Bozkurt atandı. 

İlçe Başkanı Mehmet Sarıdan sonra gençlik kolları başkanı olarak Mehmet Bozkurt’un göreve atanması Safranbolu’da 2. Mehmet söylentilerine neden oldu. Bu gün görevi Mehmet Bozkurt’a tebliğ eden Mehmet Sarı önceki Başkan Kadir Cefakar’a teşekkür ederken, çiçeği burnunda Başkan Bozkurt’a da başarılar diledi.

Görev mazbatasını alan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, Safranbolu’yu 2023 e taşıyacak liyakatli, güvenilir ve dürüst kadrolarla hizmet edeceğini ifade etti. Makama ve Ak davaya layık olmak için üstün bir gayret göstereceğini bütün çabası ile çalışacağını ifade eden Bozkurt, kendisini bu göreve layık görenlere en kalbi duyguları ile teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.