Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal’ın Bayram Mesajı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ünal mesajında;
“Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramında, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek mazlumun ve mağdurun yanında olacağız. Kadim kültürümüzden tevarüs eden bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren bu gibi milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.
Bu Kurban Bayramı ne yazık ki geçmiş yıllardan biraz farklı geçecek. Küçüklerimiz ile kucaklaşamadan büyüklerimizin ellerini öpemeden bayramlarını tebrik edeceğiz. Ayrıca salgın dolayısıyla Hac farizası da maalesef bu sene yerine getirilemeyecek. Cenab-ı Hak’tan dileğimiz şafi ismi ile bu salgın hastalığı şifası ile iyileştirmesidir. İnşallah birbirimize mesafeli durduğumuz son Bayramımız olur. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni eder, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar dilerim” dedi.

