SAAT KULESİ PARKI AÇILIYOR!

SAAT KULESİ PARKI AÇILIYOR!
Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkın hizmetine sunuluyor.


Başkan Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi:
“Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum.”
Açılış töreni Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelere çay ikramı olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir.
“Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.”