KEA HASTANESİ’NİN YENİ BAŞHEKİM YARDIMCISI DT. TUFAN YASİN AKDOĞANÖZÜ OLDU

KEA HASTANESİ’NİN YENİ BAŞHEKİM YARDIMCISI DT. TUFAN YASİN AKDOĞANÖZÜ OLDU
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim yardımcısı olarak Diş Hekimi Tufan Yasin AKDOĞANÖZÜ atandı.


Bir süredir Karabük Ağız ve Diş Hastanesinde Diş Hekimi olarak hizmet veren Tufan Yasin AKDOĞANÖZÜ başhekim yardımcısı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı.
Çevresinde beyefendi kişiliği ile tanınan ve diş hekimliği süresince hastalarına kendi yakını gibi ilgili, güleryüzlü ve samimi davranışıyla tüm hastaları tarafından da sevilen ve Karabük’ün yetiştirdiği başarılı bir hekim olan Tufan Yasin AKDOĞANÖZÜ’ nün başhekim yardımcısı olarak göreve başlaması hastaneye taze kan geldi diye yorumlandı.
YORUMLAR

Hastaneye göz polikliniklerine aylardır randevu alamıyoruz. Bu Karabük insanı hep mi göz rahatsızlığı yaşıyor? Bu nasıl iş?