KARABÜK’ÜN FEDAKAR ÖĞRETMENLERİ DEPREM BÖLGESİNDE ÖĞRENCİLERİ SINAVA HAZIRLIYOR

13.03.2023 14:11

KARABÜK’ÜN FEDAKAR ÖĞRETMENLERİ DEPREM BÖLGESİNDE ÖĞRENCİLERİ SINAVA HAZIRLIYOR

Gönüllü Öğretmenleri Malatya’da Destekleme ve Yetiştirme Kursları’na Başladı.

Deprem bölgesi Malatya’da öğrenciler için açılan LGS ve YKS’ ye yönelik Destekleme ve Yetiştirme kurslarında Karabük Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonunda gönüllü olarak görev alan farklı branşlardan öğretmenler öğrenciler ile derslere başladılar.

Öğretmenleri tebrik ederek, kolaylıklar dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER öncülüğünde eğitim camiası deprem bölgesindeki öğrenciler için seferber olduğunu, oradaki öğrencilerin hiçbir şekilde yalnız bırakılmayacağını, eğitim için mazerete yer olmadığının altını çizerek değerlendirmelerde bulundu.

AKBAŞ sözlerine şöyle devam etti; “İlimizde DYK için gönüllü öğretmenimiz var mı dediğimizde başvurular akın akın geldi. Öğretmenlerimiz hiç tereddüt etmeden deprem bölgesindeki yavrularımız, sevgili öğrencilerimiz için adete seferber oldu. Öğretmenlerimizi tekrardan en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Burada Ölçme Değerlendirme Merkezimiz koordinatörlüğünde bölgede ihtiyaca hasıl olan branşlarda öğretmenlerimizi gönderdik. Orada öğretmenlerimiz el birliği gönül birliği ile öğrencilerimizin eğitim-öğretimden geri kalmaması için çalışmaktadırlar. Başarılı bir süreç yönetmektedirler. Sadece akademik alanda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da öğrencilerimizin gelişimlerine destek olmaktadırlar. 

Deprem bölgesinde, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında ihtiyaç olması halinde farklı branşlarda gönüllü öğretmenlerimizin hazır olduğunu belirtmek istiyorum. 

Tekrardan şuanda Malatya İlimizde DYK’lara katılan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, oradaki sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her Şey Sizin İçin. Sizleri Seviyoruz. Biz Birlikte Güçlüyüz.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.