İlhan Özer: “9. dakikayı aşamıyoruz erken gol yiyoruz”

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN ÖZER, ADANASPOR İLE OYNADIKLARI KARŞILAŞMADA OYUNCULARININ İYİ MÜCADELE ETTİĞİNİ BELİRTEREK ,” BİR TÜRLÜ BU 9’UNCU DAKİKAYI AŞAMIYORUZ ERKEN GOL YİYORUZ AMA BUNA RAĞMEN OYUNCULARIMIZ OYUNU BIRAKMADILAR” DEDİ.

İlhan Özer: “9. dakikayı aşamıyoruz erken gol yiyoruz”
02.04.2019 19:15

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer, Adanaspor ile oynadıkları karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, ”Bir türlü bu 9. dakikayı aşamıyoruz, erken gol yiyoruz ama buna rağmen oyuncularımız oyunu bırakmadılar” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında ağırladığı Adanaspor karşısında 1-0 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer, “Adanaspor’u tebrik ediyoruz. İyi bir mücadele oldu. Genç arkadaşlarla 17-18 yaşındaki oyuncularla mücadele ediyoruz. Bu milli takım arası daha çok çalışma fırsatı bulduk. Bir türlü bu 9’uncu dakikayı aşamıyoruz erken gol yiyoruz ama buna rağmen oyuncularımız oyunu bırakmadılar. Ellerinden geleni yaptılar. Pas yüzdesi ve pozisyona da girdiler. Çalışmalarımız devam edecek. 7 haftalık bir süreç var. Elimizden geldiğince gençlerle puan almak için tüm gayretimizle çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.