HÜSEYİN GÜNDOĞDU MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

HÜSEYİN GÜNDOĞDU MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
16.03.2023 10:30

HÜSEYİN GÜNDOĞDU MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Kimya Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Gündoğdu resmi başvurusunu yaptı.
AK Parti Karabük İl Başkanlığına gelerek resmi başvurusunu yapan Hüseyin Gündoğdu’ya partililer ve destekçileri eşlik etti.

Gündoğdu, aday adaylığı başvurusunda yaptığı açıklamada; “22 yıllık siyasi tecrübemle memleketime hizmet etmek için aday adayı oldum. Ak Partinin birçok kademesinde görev aldım, kurucu mahalle başkanlığı, İlçe Koordinatörlüğü, Bağcılar Belediye Meclis Üyeliği, 5. ve 7. Dönem İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulundum. Aslen Safranbolu Çıraklar Köyü doğumluyum. İlk eğitimimi Karabük’te tamamladım. sırasıyla İstanbul Pertevniyal Lisesi, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olarak eğitimini tamamladım.” Diye konuştu.

Doğduğu topraklar ile bağını koparmadığını söyleyen Hüseyin Gündoğdu, şimdi bu topraklara vefa borcunu ödemek ve Karabük’e hizmet etmek için yola çıktık.” Dedi.

Gündoğdu; “Milletimize hizmet yolunda Fi Sebilillah kurucu mahalle başkanı olarak çıktığımız bu kutlu yolculukta, 22 yıldır AK Partimizin değişik kademelerinde görev yaptım. İstanbul’da ilçe teşkilat başkanlığı, bir dönem belediye meclis üyeliği ve 2 dönem il yönetim kurulu üyeliği görevlerini ifa ettim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmanın onurunu ve şerefini yaşadım.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye Yüzyılında Necip Milletimize hizmetimiz her daim devam edecektir. Siyasi hayatım boyunca inancımızla, köklerimizle, ilkelerimizle, dostlarımızla bağımızı daima güçlü tuttum. Kendimizi, hedeflerimizi yenileyerek ve sürekli insan biriktirerek milletimize ve şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum.

Bu nedenle doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği ve her fırsatta sılai rahim yaptığım Cumhuriyet Kenti, Emeğin Başkenti, Havası Sert, İnsanı Mert güzel memleketim Karabük”den yapmış olduğumuz geniş istişareler neticesinde Milletvekili Aday Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Beni tanıyan, bilen bütün dostlarımın bu süreçte dua ve desteklerini bekliyorum.

İşimiz hizmet, gücümüz millet!
Aşk ile koşan yorulmaz!
Durmak yok yola devam inşallah.” diye konuştu.

Kimya Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı olan Gündoğdu, kendi firmasında iş güvenliği alanında hizmet veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.