GÜNEŞ, KARDEMİR’İN İMZALADIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

GÜNEŞ, KARDEMİR’İN İMZALADIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
21.03.2023 22:12

GÜNEŞ, KARDEMİR’İN İMZALADIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Özçelik İş Sendikası ile KARDEMİR arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Özçelik İş Sendikası ve KARDEMİR arasında yürütülen 2023-2024 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşme  görüşmelerinin imzalanarak KARDEMİR çalışanlarının mutluluğu ve zaferiyle sonuçlandığını belirten Güneş;

“Özçelik-İş Sendikası ve KARDEMİR arasında yürütülen 2023-2024 yıllarını kapsayan KARDEMİR toplu iş sözleşme görüşmeleri imzalanarak KARDEMİR çalışanlarının mutluluğu ve zaferiyle sonuçlandı.

Ülkemizde yaşanan asrın felaketi deprem nedeniyle böylesi hüzün dolu bir ortamda KARDEMİR sözleşme süreci biraz yavaş işledi. Ancak, bugün geldiğimiz noktada KARDEMİR emekçilerimizin memnuniyetini önceleyen toplu iş sözleşmesinin imzalanmışmış olduğunu memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.

Karabük’ün marka değeri, binlerce vatandaşımıza ekmek kapısı sağlayan, ağır sanayimizin gözde kuruluşlarından olan KARDEMİR’in emekçilerinin emeklerinin karşılığı her türlü takdirin üzerindedir.

Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Özçelik-İş Sendikası ve KARDEMİR yetkilerine en kalbi teşekkürlerimizi sunar, yarın idrak edeceğimiz 11 ayın sultanı ramazan ayının ülkemize, aziz milletimize ve saygıdeğer Karabüklü hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerim”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.