“GSB SPOR OKULLARI” AÇILDI

“GSB SPOR OKULLARI” AÇILDI
28.06.2024 15:21

“GSB SPOR OKULLARI” AÇILDI

“Bu yaz çok hareketli geçecek” sloganıyla Genclik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm Türkiye’de aynı anda başlanılacak olan ve Karabük’te farklı branşlarda (atletizm, basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, masa tenisi, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme) ücretsiz uygulanacak 2024 yılı GSB Spor Okullarının açılış töreni Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenen program yoğun katılım ile başladı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenen etkinliğe Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt, antrenörler, gençlik liderleri, gönüllü gençler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sporcu ve Antrenörlere başarılar diledi.

Konuşmanın ardından atletizm, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, tenis ve voleybol sporcularının yaptığı gösterilerle açıldı.

Açılış sonrası Stadyumda farklı branşlarda gösteri yapan sporcuları tek tek gezerek başarı dileyen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, sporcularla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Eylül ayına kadar sürecek yaz spor okullarında 04-18 yaş grubu çocuklara farklı branşlarda ücretsiz spor eğitimi verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.