Başkan Köse, misafir öğrencilerle yemekte buluştu

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISI İLE İLÇEDE BULUNAN VE KARDEŞ ŞEHİRLERDEN GELEN DELEGASYON VE ÖĞRENCİLERLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Köse, misafir öğrencilerle yemekte buluştu
25.04.2019 16:25

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ilçede bulunan ve kardeş şehirlerden gelen delegasyon ve öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Safranbolu’da bir restaurantta verilen yemek öncesi misafirlerle ilgilenen ve sohbet eden Başkan Köse verilen yemeğin ardından yaptığı açıklamada “Herkesin malumu Safranbolu’muzda güzel bir 23 Nisan geçirdik. Gerek bizim çocuklarımız gerekse kardeş şehirlerden gelen çocuklarımızın birbirinden güzel gösterilerini birlikte izledik. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu bayramı yine çocuklarımız ile doyasıya kutladık. Bu gün de bir veda yemeğinde bir aradayız. Umuyorum buradan güzel duygularla ayrılacaklar. Bu vesile ile kardeş şehirlerden gelen başkan vekillerinden delegasyona, öğretmenlerden öğrencilere kadar herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.