AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI AYDIN;”ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !”

AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI AYDIN;”ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !”
21.03.2024 13:32

ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !
BEŞ YILDIR NEREDEYDİNİZ?
AKLINIZA SEÇİME 10 GÜN KALA MI GELDİ!

Ak parti Safranbolu ilçe başkanı Yasin Aydın, Safranbolu belediyesi tarafından dün satışa başlanan halk ekmek ile ilgili açıklama yaptı.
Seçimlere 10 gün kala halk ekmek satmaya başlayan Safranbolu Belediyesi’nin bu uygulamasına tepki göstererek 5 yıldır nerdeydiniz, dedi.

AK parti ilçe başkanı Yasin Aydın;
” Seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bütün partilerin siyasi çalışmalarına elbette saygı duyuyoruz. Mevcut belediye başkanı ve adayı Elif köse’nin 2019 da halkın yararına olacağını tespit ettiği projelerine teşekkür ettim. Ancak kendisinin bu projelerin ihtiyaç olduğunu tespit etmekle kaldığını projeleri hayata geçirmek üzere bir adım atmadığını da belirttim.Şimdi de halk ekmek Safranbolu da olması lazım, buna hiç bir şekilde karşı bir şey söyleyecek kimse yok.

Şimdi bu teşekkür kısmını kesip tekrar yayınlamazlar diye düşünüyorum. Ancak seçime 10 gün kala bir büfe koyup kıranköye insanların gözünü boyamaya çalışmak siyasi bir kurnazlıktır.

Safranbolu Belediyesi’nin halk ekmek fırını yok. Şimdi ekmeği 4 liradan pideyi 8 liradan satıyorlar. Bu fiyatlara nerden temin ediyorlar. Halka bunu açıklasınlar.

Safranbolu halk ekmek fabrikasını biz belediyeyi kazandığımızda hizmete en kısa zamanda geçireceğiz. Bu hizmetin reklamı bile olmayacak” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.