2 ÇOCUK BABASI TAKSİCİ ÖLDÜRÜLDÜ!

2 ÇOCUK BABASI TAKSİCİ ÖLDÜRÜLDÜ!
02.02.2024 12:42

2 ÇOCUK BABASI TAKSİCİ ÖLDÜRÜLDÜ!
KATİL TERÖR ÖRGÜTÜ PKK SEMPATİZANI ÇIKTI!

İzmir’de, Delil Aysal (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi (44) tabancayla vurup, telefonunu gasbetti.

Olay araç kamerasına yansırken, Delil Aysal yakalanıp, tutuklandı. Delil Aysal tarafından vurulan 2 çocuk babası taksici Oğuz Erge hayatını kaybetti.

İzmir’de müşterisi tarafından vurularak katledilen taksi şoförü Oğuz Erge’nin arkadaşları, Erge’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürülürken araçlarıyla konvoy yapıp olayı protesto etti.
Olay, dün saat 03.30 sıralarında, İzmir’in Gaziemir ilçesinde meydana geldi.

Maskeli ve kapüşonlu Delil Aysal, evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge’nin kullandığı taksiye bindi. Bir süre taksiyi çeşitli adreslere dolaştıran Delil Aysal, ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki tabancayı çıkardı. Delil Aysal, peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge’yi yaraladı.

Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge’nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı taksici Erge’yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. İzlenen toplam 110 saatlik görüntüden şüphelinin Delil Aysal olduğu tespit edildi.

Terör Örgütü PKK sempatizanı çıktı..

Öte yandan cinayetin ardından zanlının sosyal medyadan daha önce yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu. Delil Aysal’ın söz konusu paylaşımlarından birinde terör örgütü PKK lehine söylemlerde bulunduğu ve Türklere hakaret ettiği görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.