15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Eflani’de Coşkuyla Kutlandı

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Eflani’de Coşkuyla Kutlandı
16.07.2021 12:06

Tüm Yurtta Olduğu gibi Eflani’de de15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Coşkuyla Kutlandı.

Hain kalkışmanın 5.Yıldönümünde İlçede,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hüzün, coşku ve gururla kutlandı.
Anma etkinlikleri çerçevesinde 14 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00’de başlayan etkinlikler 16 Temmuz gece 00:13’de camilerden okunan selalar ile son buldu.

Etkinlikler Akşam Namazı sonrası saat 20:35 te Merkez Yukarı Camii Önünden başlayarak İlçe Merkezinde Milli birlik yürüyüşü,Protokol ve Halk tarafından gerçekleştirildi.
Akabinde Şehit Barış EFE parkında program devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Merkez Yukarı Camii İmam Hatibi Tahir KÖSE’nin Kuran-ı Kerim tilaveti okumasından sonra
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapan Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL ve Kaymakam İbrahim ŞENKON’un  ardından İlçe genelinde yapılan 15 Temmuz içerikli şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere eserlerini okuması ve ilçe protokolü tarafından ödüllerinin takdim edilmesinin akabinde, Eflani Belediyesinin hazırlamış olduğu video ve sinevizyon gösterileri ile devam etti.

Ardından Eflani ilçe Müftüsü V. Şenol YALÇIN tarafından Aziz Vatanımız  için canını feda eden tüm Şehitler adına edilen  dualardan sonra,saat 00.13’de tüm Camiilerden okunan Selalar ile son buldu.

Düzenlenen Programa Kaymakam İbrahim ŞENKON ile beraber Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL,Demokrasi Şehidi Barış EFE’nin Ailesi,Daire Müdürleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile İlçe halkı katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.