Karabük’e Hayırlı Olsun!

Karabük’e Hayırlı Olsun!
23.09.2022 15:09

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş ortaklaşa yaptıkları yazılı açıklama ile Karabük’e sağlık alanında harcanmak üzere 1 Milyon 187.820.00 TL. sağlık ödeneği aktarıldığını bildirdi.

Ünal ve Güneş’in yaptığı ortak yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

‘’ Karabük’ümüze 1 Milyon 187.820,00 TL Sağlık ödeneği tahsis edilmiştir. ‘’

‘’ Bu ödenekler ve yatırımlarımız ile birlikte, ilimizin sağlık alanında daha da iyi noktalara gelmesi için mücadelemiz devam etmektedir. ‘’

Karabük’ümüzün Sağlık alanındaki beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, çözümü noktasında ziyaret ve görüşmelerimizi hassasiyetle gerçekleştiriyoruz.

Ülkemizde sağlık alanında yaşanan büyük atılım ve gelişmeler, ilimizde de çok olumlu bir şekilde devam etmektedir. Güçlü bir sağlık altyapısının hem toplumsal hem de bireysel anlamda ihtiyaç duyduğumuz en temel unsur olduğunun bilinci ile hareket ederek, sağlık alanındaki ilgili yatırım ve ödeneklerin ilimize kazandırmanın ve sağlık altyapımızı güçlendirmenin gayreti ve mücadelesi içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aktarılan bu ödenek sayesinde ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının acil ve önem arz eden konuları büyük ölçüde giderilmiş olacaktır. Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile ile her konuda ilimizden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.