OVACIK’A NOTER HİZMETİ HAYIRLI OLSUN

OVACIK’A NOTER HİZMETİ HAYIRLI OLSUN!
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur ÜNAL ve Niyazi Güneş Ovacık’a Noterlik Hizmetinin kurulduğunun müjdesini verdi.
Müjdeyi ortaklaşa yaptıkları yazılı bir açıklama ile veren AK Vekiller Ünal ve Güneş, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
“Hükümetimiz vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için her alandaki talepleri değerlendiriyor, bizlerde bu taleplerin takibi ve çözümü noktasında gayretlerimizi sürdürüyoruz.


Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın imzasıyla Noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması kapsamında noterlik bulunmayan ilçelere Noter ihdas edilmiş olup Ovacık ilçemizde bu projenin içerisine dahil olmuştur.Bu kararla Ovacık ilçemiz Noter hizmetine kavuşacak, vatandaşlarımız ve esnaflarımız Noterlik hizmeti için İl merkezine gitmek zorunda kalmadan artık işlerini ilçede hızlı ve kolay bir şekilde hallederek, başka bir yere gitmeye ihtiyaç duymayacaktır.
Bu konuda desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ’a ve emeği geçenlere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Tekrar Ovacık ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”
